Til forsiden

Om Heilpraktik

Heilpraktikken tager udgangspunkt i menneskets helhed og ikke kun symptomerne i den enkelte sygdom.

Det betyder for dig, som patient, at du er centrum. Jeg giver mig tid til, at lytte og spørge ind til de problemer, du ønsker afhjulpet..

Dette giver dig sikker - og tryghed, for den optimale behandling.

 

Kombinationen

Af irisanalyse, homøopati, akupunktur og ikke mindst anamnesen(sygdomshistorien), optimere behandlingen og styrker i sin helhed.

Gennem samtale og undersøgelse, vil du som patient få en præcis diagnose, der ikke kun tager udgangspunkt i dine symptomer, men derimod finder ind til årsags kernen, som oftest er udløst af kamp/flugt nervesystemet.


F.eks vil en smerte i bevægeapparatet ofte være udløst af en fysisk faktor, men kilden/årsagen ligger måske gemt i psykisk/sociale konflikter.


Det er vigtigt som Heilpraktiker ikke, at være symptombehandlende, men derimod forebyggende, og helbredende på et niveau, hvor både følelsesmæssige, mentale og fysiske aspekter inddrages.

 

Læs mere om mine behandlingsmetoder

Heil betyder på tysk at helbrede. Heilpraktikken starter helt tilbage fra lægekunstens fader Hippokrates for ca. 2500 år siden.

Senere har munkene i Europa lindret og helbredt de syge mennesker. På disse erfaringer er Heilpraktikken opstået og har haft stor vækst i hele Europa de seneste 10 år.

I Tyskland, hvor Heilpraktikken har sin oprindelse, konsulterer 70% af befolkningen Heilpraktikere svarende til 56 mio. mennesker.

Naturmedicinsk Klinik · Vesterå 4, 1.sal · 9000 Aalborg · Tlf. 20 77 23 12